VREI SĂ TE VOPSEȘTI

NIMIC MAI SIMPLU

AI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT

about featured
Vrei să beneficiezi de un

Vopsit de Păr

Alege un vopsit de păr profesional şi natural. Un vopsit de păr profesional presupune să cunoşti care sunt principalele reguli pentru a obține rezultatul pe care-l doreşti cu adevărat. Pentru a beneficia de acest lucru, este important să apelezi la profesioniști.

Cea mai bună metodă de a-ți etala dorintele stilistului de la salon este să îi prezinți o fotografie care să îi infățiseze ceea ce vrei. E foarte simplu va trebui doar să folosești un limbaj comun, ca și cum te-ai adresa unei prietene.

Vopsit par scurt

Uneori simtim nevoiea unei schimbarii si vopsitul parului este cea mai rapida metoda, mai ales daca aveti si un par scurt. Veti beneficia de vopsele de inalta calitate cu extract de ulei de cocos iaurt si galbenele.

Vopsit par mediu

Metodele de vopsire au evoluat iar compusii produselor destinate acestei proceduri s-au schimbat foarte mult. Vopsitul de par mediu poate fi facuta atat cu vopsea cu amoniac cat si fara pe lungime, in functie de numarul firelor albe si de calitatea parului.

Vopsit Par Lung

Parul lung poate beneficia de diferite jocuri de culori, de la ombre la suvite discrete, nuante in diferite reflexe, deasemenea lungimea permite vopsirea in doua culori, sau nuantarea usoara a unui par care nu a fost vopsit niciodata. Un par vopsit cu produse profesionale poate arata mult mai bine decat un par care nu a fost vopsit niciodata.

PROGRAMEAZĂ-TE

Salon de Coafura si Machiaj in Cluj-Napoca. Programează-te şi o să fii placut surprinsă de serviciile noastre.

Contact