AI NEVOIE DE TUNS

NIMIC MAI SIMPLU

aI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT

about featured
Vrei sa beneficiezi de un

Tuns în Cluj-Napoca

Tunsori la modă

Indiferent de ce machiaj și-ar face o femeie, ce haină ar purta, nimic din toate acestea nu vor arăta bine daca părul nu este îngrijit. Succesul unui look reușit reprezintă o tunsoare modernă care presupune un păr sănătos și bine îngrijit.

Tuns păr scurt

Dacă ai păr scurt, poţi opta pentru diverse coafuri cu forme simple şi texturi naturale, motiv pentru care şi tendinţele în materie de culoare de păr sesizează o predilecţie spre naturaleţe şi simplitate.Există mai multe direcţii, toate păstrând aceeaşi trăsătură definitorie: lejeritatea.

Tuns păr mediu

Atunci când părul are o lungime medie, acesta poate fi ușor coafat și aranjat astfel încat să fie deosebit și de neuitat pentru cei din jur.Cu un păr mediu aranjat ca la carte, poti atrage privirile și poți să fi în centrul atenției așa cum meriți.

Tuns păr lung

Dacă ai părul lung și ești în căutarea unei tunsori,opțiunile sunt nenumărate. Important este să alegi tunsoarea potrivită, stilul care să te reprezinte și să te facă să te simți perfectă.Și părul lung poate fi tuns astfel încât să arate tot timpul îngrijit și să nu-și piardă nici din volum.

Deosebit de feminine, uneori naturale, alteori provocatoare, aceste tunsori de păr sunt alegerea ideala pentru doamnele si domnisoarele care vor să aibă o multime de opțiuni atunci când vine vorba de aranjarea si coafarea părului. Permanent în tendinte, oferindu-ti o multitudine de posibilitati, Alexandra Ferencz te așteaptă cu drag într-un cadru intim cu o cafea buna sau un ceai cald.

Tunsori păr lung, mediu sau scurt, în voga, tunsori glam pe care te vei bucura să le adopti. Te așteptăm cu drag la Studio Alexandra Ferencz

PROGRAMEAZĂ-TE

Salon de Coafura si Machiaj in Cluj-Napoca. Programează-te şi o să fii placut surprinsă de serviciile noastre.

Contact