VREI UN TRATAMENT DE PĂR

NIMIC MAI SIMPLU

AI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT

about featured
Vrei sa beneficiezi de un

Tratament de Păr complet

Daca ai un par lipsit de stralucire, vitalitate si elasticitate sau pur si simplu simti ca nu se mai aseaza desi a fost tuns recent inseamna ca ai nevoie de mult mai multa atentie. Alege un tratament pentru par, potrivit nevoii tale si ai sa scapi de aceaste griji.

Cu ajutorul unui tratament vei reusi sa il reandragesti si sa iti doresti sa il vezi cat mai lung. Chiar si un par nevopsit are nevoie de a fi tratat si hidratat, un par nevopsit este un par rebel si usor electrizat, lipsit de stralucire din cauza factorilor externi.

Părul des, strălucitor și foarte curat reprezintă frumusețea feminină pe scurt. Îngrijirea părului este absolut necesară pentru respectul față de noi înșine, în primul rând, și de cei care ne admiră, în al doilea rând.Pe lângă tratamentele de păr pentru îndesire, recomandăm cu încredere masajul pielii capului pentru un păr superb.

Masajul se poate face cu ulei de cocos, ulei ce vă va garanta un somn liniștit, o stare de bine și o podoabă capilară specială zi de zi. Acesta stimulând circulația sangvină și fortificând rădăcina firului de păr. Masajul stimulează, de asemenea, și creșterea firelor noi, deci îndesirea părului.

Tratament pentru păr Yocond

Tratamentul de par Yocond este un tratament care poate inlocui vopsitul pe lungime a parului, ofera hidratate stralucire si revigoreaza culoarea pierduta in timp. Este un produs bio pe baza de iaurt care inchide cuticula firului de par oferindui instant stralucire si forta. El se gaseste in nuanta potrivita fiecarei culori. Dureza doar 15 minute si se realizeaza la scafa dupa samponare.

Tratament de păr cu mască de păr cu Argan

Uleiul de argan conține numeroase vitamine și substanțe nutritive care ajută la îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul scalpului, reduce mătreața și îl ajută să se regenereze și să crească mai sănătos. Tratamentele pe bază de ulei de argan hidratează scalpul, întărind rădăcinile și protejând firul de păr de efectele negative ale razelor soarelui, vânt și chimicalele conținute de produsele de hair-styling.

PROGRAMEAZĂ-TE

Salon de Coafura si Machiaj in Cluj-Napoca. Programează-te şi o să fii placut surprinsă de serviciile noastre.

Contact