CAUȚI UN COAFOR PE GUSTUL TĂU

NIMIC MAI SIMPLU

AI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT

about featured
Cel mai apropiat

Coafor în Mărăști, Cluj-Napoca

Coafura ta reflectă personalitatea pe care o ai. Alexandra Ferencz te poate sfătui în alegerea unei coafuri potrivite stilului si aspectului tău. Fie că este vorba de un coafat de zi cu zi sau un coafat pentru ocazii speciale, veți iesi cu siguranța in evidența.

Coafura face parte din viața fiecăruia dintre noi și un anumit stil pe care il abordam ne definește și ne reflectă personalitatea. Coafura spune foarte multe despre noi chiar daca nu intentionam sa facem acest lucru, de aceea trebuie sa fim foarte atenti si sa avem în primul rând grijă de păr. Orice tip de păr ai avea noi te putem ajuta. Pentru ca totul să iasă cât mai bine apelează la serviciile noastre. Nu conteaza cât de lung ai părul noi o să avem grijă ca la final să fi foarte mândră și mulțumită de cum a ieșit.

Coafat Păr Scurt

Și parul scurt pate fi aranjat intr-un mod inedit prin care sa iesiti in evidenta. Alegeti o coafura neglijenta dar in acelasi timp si aranjata si nu veti da gres. Sau de ce nu puteti opta pentru bucle lejere

Coafat Păr Mediu

Coafurile pentru par mediu sunt coafurile cele mai răspândite, deoarece majoritatea femeilor au aceasta lungime. Sunt coafuri elaborate oferindu-va un aer de diva. Fie ca optati pentru o coafura retro sau un coc finisat nu veti trece neobservata.

Coafat Păr Lung

Părul lung este un real avantaj dacă vrei să încerci diverse coafuri, de la la bucle sau impletituri pana la cocuri spanilole puteti apela cu incredere. Coafura pentru parul lung va fi mereu la moda.

Coafat Păr Mireasă

Ziua nuntii este cel mai important eveniment din viata fiecarei femei.Pentru a arata perfect si pentru a atrage privririle invitatiilor nu ezitati sa alegeti o coafura spectaculoasa. Fie ca aveti un par scurt, par mediu sau par lung nu uitati sa intregiti coafura cu un accesoriu potrivit.

Te asteptam cu drag la Studio Alexandra Ferencz !

PROGRAMEAZĂ-TE

Salon de Coafura si Machiaj in Cluj-Napoca. Programează-te şi o să fii placut surprinsă de serviciile noastre.

Contact