CAUȚI UN SPĂLAT DE PĂR

NIMIC MAI SIMPLU

AI AJUNS ÎN LOCUL POTRIVIT

about featured
Vrei sa beneficiezi de un

Spălat de Păr complet

Coafat sau nu, cu un spălat de păr corect vei reuși să oferi un aspect plăcut şi poți aduce o notă de prospețime chipului.

La o primă impresie, nimic nou sub soare. Spălatul părului este o operaţiune banală. Există oare vreun detaliu legat de aceasta procedură pe care sa nu-l stim deja?

Cât de des trebuie spălat părul?

Se pare că raspunsul la aceasta intrebare tine de alegerea fiecareia dintre voi.Chiar si medicii dermatologi au pareri diferite despre acest aspect. Unii consideră că șamponarea frecventă duce la supraproductia de sebum, întrucat acesta încearcă să compenseze îndepartarea lui în mod constant. Alții afirmă că șamponarea este necesară pentru prevenirea colectării sebumului în pori.

Cum spălăm corect părul?

În procesul spălării ne preocupăm în special de pielea capului și nu de păr, fiindcă el se curăță și așa excelent în spumă abundentă și sub jetul de apă. Cea mai mare atenție o acordăm fragmentelor de la baza grumazului și din spatele urechilor (aceste zone sunt cele mai expuse la transpirație).

Cum clătim corect părul?

Pentru o clătire eficientă a părului, jetul de apă cu care se clătește părul trebuie lăsat să curgă de la rădăcină spre vârfuri.

Pe piață, există o gamă variată de produse dedicate spălării și îngrijirii firului de păr, însa evident, noi vom opta pentru cele potrivite tipului de păr pe care îl aveti. Șampoanele, balsamurile și măștile de păr au rolul de a îndeparta impuritățile, dar și de a reda firului de păr suplețea și elasticitatea sa naturală.

PROGRAMEAZĂ-TE

Salon de Coafura si Machiaj in Cluj-Napoca. Programează-te şi o să fii placut surprinsă de serviciile noastre.

Contact