0744.238.918

str. Bucuresti,nr. 85, Mărăști, Cluj-Napoca

Machiaj profesional în Cluj-Napoca

Machiaj Cluj-Napoca la Studio Alexandra Ferencz
De ce este important să ai un

machiaj perfect

Un machiaj perfect poate fi motivul pentru a avea o zi minunată sau pentru a ne face remarcate la un eveniment special. El ne poate scoate din anonimat sau din starea monotonă indusă de viața cotidiană.

Cu ajutorul lui putem scoate  în evidență trăsaturile și frumusețea pură a unei femei, doar accentuând calitățile și ascuzând defectele reușim să conturăm personalitatea fiecărei doamne sau domnisoare.

Ochii tuturor femeilor sunt deosebiți, au o sclipire anume si parcă și sufletul lor se oglindește în ei. Cu ajutorul pigmentilor putem sa ii scoatem in evidenta si sa accentuam atat culoarea cat si forma lor.

Ce tipuri de

machiaj se pot executa

Dupa cum bine ştim machiajele se împart în mai multe categorii şi anume:

Pentru a arata impecabil  la o intalnire de afaceri,sustinerea unei proiect sau un pranz cu cineva drag, nu ezitati sa apelati la un machiaj lejer dar bine marcat in punctele esentiale.

Acest machiaj dureaza mai putin decat un machiaj de ocazie si are rolul de a ascunde imperfectiunile, cearcanele existente. Se contureaza ochii si se vor accentueaza sparncenele, deasemenea se vor folosesi produse fluide, sidefate tocmai pentru a nu incarca tenul. In final se aplica un sun strat de ruj deschis, diafan eventual si un gloss care creeaza un efect de buze senzuale.

Preţ: Ron60/30 min

Machiajul elegant de seară îţi defineşte toate trăsăturile şi îţi evidenţiază privirea, conferind un farmec instant şi un look glamorous, deosebit. Personalizat şi bine realizat, un machiaj de seară îţi va oferi siguranţa de sine necesară pentru orice apariţie la un eveniment important, o petrecere sau o festivitate.

Preţ: Ron70/40 min

Fie ca te pregătești pentru a participa la o nuntă, botez, petrecere sau fie că îți dorești să strălucești la un eveniment mult așteptat sau pur și simplu te-ai săturat de rutina fiecărei zile și vrei să atragi admirația celor dragi printr-o schimbare, ai găsit aici un Make-up Artist pasionat care îți va contura chipul prin culori și îți va modela trăsăturile cu măiestrie, folosind cele mai performante produse si tehnici profesionale de machiaj.

Preţ: Ron65/30 min

Un machiaj de mireasa de calitate va fi în primul rând corector, ascunzând imperfecțiunile pielii, eventuale cearcăne, ridicând ochii sau pomeții, iar în al doilea rând va trebui să dureze multe ore, eventual să fie waterproof (să reziste la apă).

Orice mireasa își dorește un anume machiaj, dar uneori machiajul dorit nu se potrivește cu trăsăturile feței și el trebuie întotdeauna armonizat.De aceea este recomandat sa apelați la un Make-up Artist cu experiență

Preţ probă machiaj mireasă: Ron75/40 min

Preţ: Ron150/60 min

Smokey eyes este, prin definiție, un machiaj bazat pe o singură culoare, intensă la baza genelor, intensitatea culorii scăzând treptat spre arcada.

Este un machiaj care a fost si este folosit atât la nivel de haute couture, pe podiumurile marilor case de modă, cât și de către noi femeile obișnuite, care dorim să aducem un pic de mister privirii la orice ocazie specială din viața noastră.

Preţ: Ron70/40 min

Te așteptăm cu drag la

Studio Alexandra Ferencz

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
PROGRAMARE TELEFONICĂ
PROGRAMARE ONLINE