0744.238.918

str. Bucuresti,nr. 85, Mărăști, Cluj-Napoca

Programare la Coafor sau Machiaj cu un singur click

Luni
10.00 - 18.00
Marți
10.00 - 18.00
Miercuri
10.00 - 18.00
Joi
10.00 - 18.00
Vineri
10.00 - 18.00
Sâmbătă
10.00 - 14.00
Duminică
Închis

Pentru ocazii speciale se recomandă o programare telefonica 0744.238.918

Ce ne recomandă

Sute de cliente fericite

O schimbare de look sau poate iti este greu sa găsesti coafura sau machiajul potrivit.De multe ori, un plus de atitudine, un strop de culoare adăugat unei zile obişnuite sau chiar secretul care te face să fii mereu în centrul atenţiei. Viziunea unui hair stylist şi make-up artist, precum si îndemânarea unui profesionist sunt atât de importante când alegi un salon de frumuseţe cu gândul de a face o schimbare în viaţa ta sau doar pentru a primi un impuls care să te ajute să te simţi specială. Din toate aceste convingeri a luat naştere Studio Alexandra Ferencz, un loc cochet, unde fiecare client care ne trece pragul se bucură de o atenţie deosebită.

Coafura ta reflectă personalitatea pe care o ai. Alexandra Ferencz te poate sfătui în alegerea unei coafuri potrivite stilului si aspectului tău. Fie că este vorba de un coafat de zi cu zi sau un coafat pentru ocazii speciale, veți iesi cu siguranța in evidența.

Un machiaj perfect poate fi motivul pentru a avea o zi minunată sau pentru a ne face remarcate la un eveniment special. El ne poate scoate din anonimat sau din starea monotonă indusă de viața cotidiană. Cu ajutorul lui putem scoate  în evidență trăsaturile și frumusețea pură a unei femei, doar accentuând calitățile și ascuzând defectele reușim să conturăm personalitatea fiecărei doamne sau domnisoare.

Un vopsitul de păr profesional presupune să cunoşti care sunt principalele reguli pentru a obține rezultatul pe care-l doreşti cu adevărat. Pentru a beneficia de acest lucru, este important să apelezi la profesioniști.

Cea mai bună metodă de a-ți etala dorintele stilistului de la salon este să îi prezinți o fotografie care să îi infățiseze ceea ce vrei. E foarte simplu va trebui doar să folosești un limbaj comun, ca și cum te-ai adresa unei prietene.

Modul in care o femeie isi aranjeaza parul de fiecare data cand participa la un eveniment important, poate dezvalui multe aspecte despre personalitatea sa. Tocmai din acest motiv, este important sa acordam atentie unor detalii, pe care le consideram de multe ori inutile.

Nici un machiaj de seara nu poate fi considerat complet fara aplicarea genelor false.

„O femeie care își tunde părul este pe cale să-și schimbe viața”, spunea Coco Chanel.Dacă v-ați plictisit de părul prea lung, despicat sau fără forma dorită, este momentul să faceți o schimbare în acest sens.

Parteneri

Să ne

Cunoaştem

Alexandra Ferencz Make-up Artist & Hairstylist

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
PROGRAMARE TELEFONICĂ
PROGRAMARE ONLINE