0744.238.918

str. Bucuresti,nr. 85, Mărăști, Cluj-Napoca

Cum te ajuta un hairstylist?

Multe femei cred că saloanele de înfrumuseţare sunt inutile, nu pentru ceea ce le este oferit acolo, ci pentru că pot face singure pe hairstyliştii cu propriile lor vopsele. Dar, astăzi, vom vorbi despre motivele imperioase care impun să mergi la un salon de înfrumuseţare, cu atât mai mult cu cât nu ai fost niciodată la un astfel de salon de coafor.

Un salon elegant, care oferă mult confort şi personal calificat profesional, este salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz din Cluj-Napoca.

Primul motiv pentru care iti recomand să alegi locatia noastra este păstrarea părului cât mai sănătos, chiar şi după ce l-ai vopsit. În mod incontestabil şi se pare că destul de convingător sunt noile produse profesionale oferite clientelor. Tonurile de culoare dorite sunt incredibile şi nu pot fi realizate acasă sub nicio formă, pentru că aici nu numai produsul profesional de calitate contează ci şi mâna maestrului hairstylist Cluj.

Astfel vopsitul părului la salonul Alexandra Ferencz, înseamnă o culoare foarte frumoasă, cu maximul de menţinere a structurii puterii părului, strălucire şi elasticitate. Totul este destul de dificil dacă nu eşti profesionist, deoarece eu iau in considerare varietatea de caracteristici individuale ale părului, cum ar fi culoarea originală, starea de sănătate a firelor de păr în momentul vopsirii şi multe altele. Pe baza unei programari eu sunt gata sa te primesc pentru a-ti imbunatatii look-ul.

Un al doilea motiv pentru care ar trebui să incerci salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz Cluj-Napoca, este faptul că trebuie să fii în pas cu moda. Dacă doreşti să-ţi vopseşti părul în tendinţele modei, îţi sunt oferite o varietate de nuanţe şi tonuri contrastante extrem de eficiente, dar fără un profesionist acest lucru nu se poate face. Utilizarea mai multor culori pentru păr este un tribut adus modei de astăzi. În primul rând dacă doreşti să atragi atenţia, tu fiind o femeie activă, cu un caracter exploziv trebuie să ai un contrast de fire luminoase pentru a oferi o lovitură directă.

În al doilea rând şuviţele colorate sunt într-adevăr răcoritoare şi chiar reîntineresc faţa. Şi în al treilea rând, datorită varietăţii de culori, poţi schimba vizual culoarea pielii obosite după anotimpul de iarnă, precum şi creşterea optică a volumului de păr, mai ales dacă firele sunt foarte subţiri.

Un alt motiv pentru care ar trebui să alegi salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz Cluj-Napoca este experienţa acumulata de-a lungul timpului cu  care te va pot indruma si te va ajuta sa scapi de efectele nedorite ale mediului, prin restabilirea sănătăţii părului deteriorat. Produsele cosmetice folosite la acest salon, au proprietăţi hranitoare si vindecatoare şi  in acelasi timp oferă parului o îngrijire maximă.

In cele din urmă îţi voi da un sfat foarte important

Hai într-o vizită la salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz din Cluj-Napoca şi apoi incearca sa-ti faci un obicei din a merge regulat. In acest fel iţi poti menţine sănătatea părului cu produsele profesionale de calitate, pe care le folosesc.

Tu ce criterii ai pentru alegerea salonului potrivit pentru personalitatea ta?

 Pentru detalii sau eventuale intrebari ma puteti contacta la

Plasează un

Comentariu

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
PROGRAMARE TELEFONICĂ
PROGRAMARE ONLINE