Fiecare femeie vrea să fie frumoasă, dar să rămână așa nu este atât de ușor, iar ca să faci singură ceva cu rezultate perfecte, este destul de dificil, cu atât mai mult cu cât ritmul de viață în marile orașe sau în cele suficient de mari, este destul de alert. Din acest motiv, am deschis porțile salonului de înfrumusețare Studio Alexandra Ferencz din Cluj-Napoca, un salon de înfrumuseţare popular, în care  echipa noastra este capabiliă să facă toate procedurile pentru clienții care vor să arate mai bine.

Relaxare maxima pentru clientele noastre

O vizită la acest salon de înfrumusețare este necesară nu numai pentru a -ți menține aspectul plăcut al tenului ci pentru menținerea sănătoasă a părului. Merita sa incerci o relaxare, deoarece este foarte important să diminueze stresul și tensiunea psihică. Nu este nici un secret faptul că oamenii sunt mai mereu stresați de grijile cotidiene iar cu situația psihologică devenită gravă este destul de greu să îți menții un aspect fizic perfect. Drept urmare ne-am  gândit să  iti oferim un loc relaxant, cu muzică liniștitoare care să elimine stresul emoțional care este o funcție foarte importantă pentru menținerea frumuseții și de care trebuie să ai mare grijă.

Serivicii de coafor si machiaj personalizate

Iti putem oferi un program de îngrijire personalizat, prin proceduri  cu cosmetice profesionale de mare calitate. Prin procedeele de relaxare și măștile cosmetice pentru față, poți scăpa de riduri sau le poți diminua. Deasemenea avem grijă de podoaba ta capilară, făcând cu ușurință un nou trand din părul tău. În salonul de înfrumuseţare Studio Cluj , fiecare persoană decide în mod independent asupra procedurilor ce trebuie efectuate. Cu toate acestea cel mai bine este consultaţia cu noi specialistii, in care va  recomandam produse de calitate ce pot fi folosite în beneficiul clientului. Nu trebuie uitat faptul că la salonul de înfrumuseţare Studio Cluj, fiecare client beneficiază de un anumit confort într-o atmosferă confortabilă, ceea ce este foarte important pentru trup şi pentru suflet.

Tratamente pentru un par sanatos plin de vitalitate

Tratamentele pentru par realizate la salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz din Cluj-Napoca se fac cu produse de marcă ce fac ca părul să strălucească, să-şi recapete naturaleţea, să aibă un aspect mult mai sănătos şi o textură mult îmbunătăţită. Gamele de tratament sunt special concepute pentru a avea grijă ca părul lipsit de viaţă să capete o tentă vie, naturală şi o coloratură mult mai strălucitoare. Compoziţiile naturale sunt realizate din ingrediente eficiente care nu dăunează scalpului sau mediului. Aromele fine şi texturile de lux permit o îngrijire premium.

Primăvara  a venit  şi este timpul să îţi faci un upgrade de frumuseţe şi renaştere. Pentru clientele care doresc să se actualizeze sau pentru cele care doresc să-şi schimbe look-ul, salonul de înfrumuseţare Studio Alexandra Ferencz le stă la dispoziţie cu o gamă variată de tratamente pentru ten, precum şi cu un make-up de primăvară armonios ce ascunde oboseala şi stresul.

Te astept pe Facebook pentru mai multe noutati:

https://www.facebook.com/AlexandraFerenczStudio/

Leave a Comment