0744.238.918

str. Bucuresti,nr. 85, Mărăști, Cluj-Napoca

Coafor Marasti Cluj-Napoca

Coafat in Cluj-Napoca - par scurt,mediu sau lung
Cauți un coafor pe gustul tău?

Coafura ta reflectă personalitatea pe care o ai. Alexandra Ferencz te poate sfătui în alegerea unei coafuri potrivite stilului si aspectului tău. Fie că este vorba de un coafat de zi cu zi sau un coafat pentru ocazii speciale, veți iesi cu siguranța in evidența.

Coafura face parte din viața fiecăruia dintre noi și un anumit stil pe care il abordam ne definește și ne reflectă personalitatea. Coafura spune foarte multe despre noi chiar daca nu intentionam sa facem acest lucru, de aceea trebuie sa fim foarte atenti si sa avem în primul rând grijă de păr.

Orice tip de păr ai avea

noi te putem ajuta

Pentru ca totul să iasă cât mai bine apelează la serviciile noastre. Nu conteaza cât de lung ai părul noi o să avem grijă ca la final să fi foarte mândră și mulțumită de cum a ieșit.

Si parul scurt pate fi aranjat intr-un mod inedit prin care sa iesiti in evidenta. Alegeti o coafura neglijenta dar in acelasi timp si aranjata si nu veti da gres. Sau de ce nu puteti opta pentru bucle lejere.

Preț: Ron50/30 min

Coafurile pentru par mediu sunt coafurile cele mai raspandite, deoarece majoritatea femeilor au aceasta lungime. Sunt coafuri elaborate oferindu-va un aer de diva. Fie ca optati pentru o coafura retro sau un coc finisat nu veti trece neobservata.

Preț: Ron60-80/50 min

Părul lung este un real avantaj dacă vrei să încerci diverse coafuri, de la la bucle sau impletituri pana la cocuri spanilole puteti apela cu incredere. Coafura pentru parul lung va fi mereu la moda.

Preț: Ron70-100/60 min

Ziua nuntii este cel mai important eveniment din viata fiecarei femei.Pentru a arata perfect si pentru a atrage privririle invitatiilor nu ezitati sa alegeti o coafura spectaculoasa. Fie ca aveti un par scurt, par mediu sau par lung nu uitati sa intregiti coafura cu un accesoriu potrivit.

Preț: Ron100-150/60 min

Te așteptăm cu drag la

Studio Alexandra Ferencz

Loading...
Facebook Messenger for Wordpress
PROGRAMARE TELEFONICĂ
PROGRAMARE ONLINE