Cat costa un baleyage? Ce este? Cum se poate obtine?

Nu prea îmi place să îmi dau cu părerea, dar după atâția ani de experiență și sute de balayage-uri reușite am hotarât să vă expun și vouă cele mai importante informații pe care ar trebui să le aveți în vedere când realizați o astfel de procedura.

Fiind una dintre cele mai cerute proceduri din salon, îmi doresc să te ajut să iei o decizie informată, iar rezultatul pe care îl aștepți și pe care îl poți obține să corespundă cu dorințele tale pe care le ai în acest sens.

Ce este defapt Balayage-ul?

Tehnica de vopsit balayage este un trend relativ nou aparut pe piață în materie de vopsit părul. Multora li se pare că termenul sună sofisticat, dar adevărul este că, cuvâtul baleyage provine din limba franceza, iar la o simplă căutare acesta înseamnă “a mătura”.

Practic tehnica pentru întreg procesul de vopsire balayage se realizează cu mâna liberă, fără a folosi folia de aluminiu, iar mișcările sunt foarte asemănătoare cu cele de la măturat sau pictură.

Această tehnică, ne permite să obținem o culoare mai aproapiată de nuanțele naturale, iar efectul obținut în urma folisirii tehnicii de balayage este mult mai natural decât cel obținut prin procedura sau tehnica ombre.

Pot să mă vopsesc balayage? Când este recomandată această tehnică?

Vopsitul Balayage este recomandat oricărei femei, indiferent de vârstă. Dacă îți dorești o schimbare de look sau doar să îmbunătățești culoarea părului tău, atunci poți alege cu succes această procedură. Multe din clientele mele m-au întrebat dacă pot să obțină acest efect. Ei bine, baleyage-ul poate fi aplicat pe aproape orice tip de păr, dar are anumite limitări.

Pentru a obține efectul dorit, ideal ar fi ca lungimea părului tău să fie cel puțin până la lobul urechii, adică mediu sau lung. Acest lucru îmi va permite să obțin tușele de culoare, mult mai ușor și de efect.

Pentru a obține rezultate splendite și cu un efect wow, ar fi de preferat ca baleyage-ul să se realizeze pe păr natural. Hmm, nu-l mai ai demult natural? Nu-ți face probleme. Nimic nu este imposibil.

Dacă ai părul vopsit, procedeul este ceva mai laborios. Există anumite culori de la care este mai greu de obținut. De exemplu, dacă ai un păr brunet, mai închis la culoare, va trebui inițial să facem o decolorare totală pentru a aduce părul la o nuanță mai deschisă, uniformă. Dacă ești în această situație să ai în vedere să îți rezervi un timp mai lung în programul tău pentru acest procedeu.

La ce preț aș putea să îmi fac un baleyage?

Pentru foarte multă lume este o întrebare foarte importantă și bineînțeles, că te va ajuta să iei o decizie. Dar înainte de a putea oferi un răspun în acest sens, trebuie să avem în vedere mai mulți factori.

La orice salon de coafor vei observa că acest preț nu este unul fix. Costul baleyage-ului este direct proporțional cu felul în care arată părul tău, dacă ești vopsită sau nu, lungimea lui, sau dacă vei avea nevoie și de un tratament la final pentru a nu avea un păr deteriorat.

Ei bine, media pieței este undeva între 300 – 500 de lei pentru un păr mediu, iar dacă ai părul lung poate ajunge între 400 – 800+ lei.

Baleyage-ul este o procedură care mai complexă, iar în funcție de părul tău, poate fi folosită atât fără decolorare( acolo unde părul permite acest lucru), decolorare parțială (nuanțe de șaten mediu și până la blond închis) sau chiar poate fi nevoie de decolorare totală (pentru nuanțe foarte închise de păr).

Care sunt beneficiile unui vopsit baleyage?

Se întreține greu? Află cum poți întreține ușor baleyage-ul?

Baleyage-ul este una din procedurile care îți va permite să îți întreții părul cel mai ușor. În funcție de ce nuanțe ai ales, s-ar putea să ai nevoie de un refresh al culorii de la rădăcină, de o nuanțare sau de o ridicare a șuvițelor luminoase o dată la câteva luni. 

Ca să nu mai vorbim de faptul că, dacă ai aplicat baleyage-ul pe părul natural, nevopsit anterior procedurii, îți poți lăsa părul să crească atâta timp cât ești confortabilă și mulțumită de aspectul lui. 

7 Tipuri de Baleyage

Dacă îți dorești foarte mult să îți reîmprospătezi look-ul, ți-am pregătit o listă cu cele mai cerute proceduri din salonul nostru. Cu siguranță te vei bucura de un aspect mai natural și relaxat.

Blondul platinat este foarte frumos și elegat. O combinație foarte interesantă este atunci când este asociat cu rădăcini de blond-nisipiu.
Dacă balayage-ul total nu este preferatul tău, atunci acest look este special gândit pentru tine.Șuvițele care îți vor încadra fața sunt o modalitate de a-ți lumina întregul chip.
Balayage Blond-Cenușiu este cumva o abordare mai rece, și ideală pentru sezonul de toamnă și iarnă.
Constă în realizarea unor șuvițe subțiri blond-închis. Buclele tale vor fi pline de strălucire și vor fi mult mai bine definite.
Ai baza părului blond-nisipiu? Acest tip de baleyage îți va oferi un aspect natural, delicat și este ideal pentru sezonul cald, poate fi folosit în special vara.
Vrei un aspect uimitor? Alege acest tip de baleyage pentru a realiza un contrast între rădăcinile închise la culoare și tonurile mai deschise pe care le putem aplica spre vârf.
Ai buclele mai largi? Acest tip de baleyage blond și cald se va potrivi perfect cu ele.

Care este deosebirea dintre Baleyage și Ombre

Poate ai citit pe diverse bloguri și în teorie ști ce înseamnă fiecare. Ei bine în următoarele rânduri o să încerc să îți explic care este diferența dintre cele două, baleyage și ombre.

Să începem cu primul. Și anume cu baleyage-ul. Pe lângă scurta descriere oferită mai sus, principalul avantaj al baleyage-ului este reprezentat de faptul că adaugă dimensiune părului. Șuvițele mai deschise de la suprafață vor intra în contrast cu cele de jos și vor da impresia de volum. Părul tău va părea mai des, mai bogat și plin de volum.

În cazul celui de-al doilea procedeu, ombre, realizat corect, nu ar trebui să existe linie de demarcație între culori. Practic, vârfurile ar trebui să aibă o culoare de o nuanță cât mai deschisă posibil, iar rădăcinile să rămână cât mai aproape de culoarea naturală.

Și totuși ce ar trebui să alegi între baleyage și ombre?

Este perfect adevărat faptul că nuanța părului obținută prin ambele tehnici este mai ușor de întreținut, decât un păr vopsit în întregime. Ombre-ul fiind mai intens va necesita mai multe retușuri la coafor decât baleyage-ul.

Pentru ca ombre-ul să funcţioneze, ideal, ar trebui, să pornețti de la un șaten deschis sau un blond foarte închis și să ajungi la cel mai întunecat negru. pe când, balayage-ul este mai versatil, putând fi realizat cu succes și pe blondul natural, pe roșcat, cât și pe nuanțele de mai sus.

Cum te poți programa în cluj pentru un procedeu de baleyage?

Pentru cele mai bune rezultate, îți recomand să alegi specialiștii Studio Cluj, care îți vor oferi o sesiune de consultanta personalizata gratuită. Din experiența lor acumulată în ani de zile de practică în salon, te vor îndruma înainte de procedura și împreuna o să stabiliți planul de acțiune și ce lucruri sunt posibil de realizat pentru a fi cu adevărat mulțumită de rezultatul final.

Doar așa, în funcție de cerințele tale și de posibilitățile tehnice de realizare vom putea stabili durata, procesul și costul întregii proceduri.

Te așteptăm cu drag. Pentru consultanță și rezervări apelează cu încredere 0744.238.918

Leave a Comment